Pokličite nas0086-731-85252378

Pošljite nam pošto[e-pošta zaščitena]

Domov>O nas>Novice

DUYUN TRETJE-PREDNJI GIBALNI MUZEJ

Čas: 2020-12-11 Ogledi: 4

DUYUN TRETJE-PREDNJI GIBALNI MUZEJ

Podedujte duha "TRETJI FRONT"

Spomni se dni slave!


Podjetje Minghe Technology Co., Ltd sodeluje pri gradnji muzeja. Združevanje visokotehnološkega vodilnega zaslona in profesionalne tehnološke storitve s kreativno zasnovo muzeja, ki muzej digitalnih kulturnih izkušenj predstavlja z razstavami, znanstvenimi izobraževanji in zanimivimi izkušnjami.

Po zaključku je bil muzej uradno odprt za zunanji svet in privabil veliko število obiskovalcev!

Predstavitev muzejskega področja digitalne kulturne izkušnje, ki jo je ustvaril Minghe Group

Muzej "THIRD-FRONT" temelji na fizičnem prikazovanju in vključuje sodobna visokotehnološka sredstva za vzpostavitev interaktivnega izkustvenega področja za elektronsko vojskovanje s poudarkom na situacijskih izkušnjah in interakciji.


LED-zaslon Minghe močno sveti z “tehtanjem države”

Na področju interaktivnih izkušenj elektronske vojne lahko gledalci sodelujejo v inteligentnih interaktivnih odgovorih, takoj izkusijo izstrelitev raket skozi valjasti LED zaslon in uživajo v 360-stopinjski panoramski vizualni izkušnji.

Preskusna naprava za izstrelitev podvodne rakete

Naprava simulira notranjo kabino jedrske podmornice z balističnimi raketami. Glede na manipulacijo izkušenega v "čolnu" lahko zunanji LED zaslon simulira vse vrste podvodnih raket po izstrelitvi. Interakcija med virtualno in resničnostjo lahko občinstvo osebno izkusi situacijo izstrelitve podvodnih raket.

LED-kroglični zaslon izdelka Minghe ustvarja model modre zemlje, ki simulira izkušnje satelita Beidou iz vesolja za opazovanje zemlje z odličnim občutkom za znanost in tehnologijo.

Živahni posnetek slike v kombinaciji z realističnim mikro prizorom se zgodba "TRETJI FRONT" počasi odvija ...

Ne glede na to, kako se bodo časi spremenili, duh zgodovinske dediščine ne bo nikoli zbledel. Gradnja muzeja gibanja Duyun Tretje fronte ni samo za prebujanje spomina, temveč tudi za nadaljevanje veličastne zgodovine, znanosti in tehnologije ter ustvarjalne integracije, za odprtje nove poti za razstavo Muzeja gibanja Tretje fronte, močno obogatil izkušnjo dojemanja obiskovalcev, naj Muzej zgodovine nove rafalne dejavnosti!