Pokličite nas0086-731-85252378

Pošljite nam pošto[e-pošta zaščitena]

Domov>O nas>Novice

Minghe je v spremstvu tehnologije zgradil prvovrstni konvergentni medijski center

Čas: 2021-02-07 Ogledi: 4

Pred kratkim je bila zaključena 2. faza konvergentnega medijskega centra na ravni okrožja, ki ga je skupina Minghe pripravila za okrožje Changsha. S konceptom "mediji +" studio ponuja raznolike celovite storitve; uporabnikom zagotavlja tudi službe za vladne zadeve, službe za življenje ... itd. Z integracijo medijev se nenehno izboljšuje komunikacija na ravni občine, usmerjanje moči, vpliva in javne verodostojnosti.

Studio je sprejel serijo LED-zaslona majhnega tona LED in interaktivnega zaslona na dotik Minghe DA-151, ki ima visoko stabilnost, lep videz, natančno spajanje, mehak učinek prikazovanja in širok kot gledanja, s slikanjem in implantacijo navideznega ospredja. Tako izboljša vidnost in se bolj prilega sodobnim navadam gledanja.

Uporabljen je bil tristopenjski način krožne osvetlitve. In razsvetljava je natančna, preprosta in mehka, na nevsiljiv način prikazuje umetnost studijske razsvetljave. Vse napeljave je ponudil Minghe, vključno z M-L200J-5600WK LED fresnel, M-L100PR-5600W LED mehko ploščo luči serije ... itd., Z visokim CRI in 0 šumom. V primerjavi s tradicionalnimi imajo boljše zmogljivosti, manjšo porabo energije, daljšo življenjsko dobo in nižje stroške vzdrževanja.

Medijski center okrožja Changsha je zgrajen z iznajdljivimi koncepti, naprednimi funkcijami, vrhunsko tehnologijo ter varnim in stabilnim delovanjem. Od strojne opreme do upravljanja in delovanja je v ospredju gradnje konvergentnih medijskih centrov na okrožju na Kitajskem.