Pokličite nas0086-731-85252378

Pošljite nam pošto[e-pošta zaščitena]

Domov>O nas>Novice

Rešitev najema LED zaslona MHG zasenči preostanek na infocomm 2018

Čas: 2020-12-11 Ogledi: 2

InfoComm 2018 je največji profesionalni avdiovizualni sejem v Las Vegasu, na tisoče izdelkov za avdio, led zaslon, led video steno, digitalne signalizacije, najem mešalnikov. Domača avtomatizacija, varnost, VR in dogodki v živo. letos skoraj 43,000, ki so se prijavili za udeležbo na tej oddaji -10% več kot zadnjič smo bili v Las Vegasu! To bo moja prva oddaja InfoComm - ali druga, peta, celo deseta - vendar se vedno najde kaj novega.

Poglejmo, kaj je novega v kabini: N3264, Ne moremo biti bolj veseli, da bomo delili svojo novo rešitev za vodenje zaslona na najem.

 

Serija W3 vključuje notranje P2.5, P3.1 in zunanje P3.9, P4.8, pri čemer je zasnovana nizka poraba energije, kombinacija magnezijeve zlitine in ogljikovih vlaken, trenutno smo edini, ki proizvajamo ogljikova vlakna zaslon. Pravzaprav so ogljikova vlakna najnovejši tehnološki trend za led zaslon, saj so lažji od omare za litje, zelo enostavni za namestitev in imajo daljšo življenjsko dobo. Omarica v starem slogu je 15 kg, ogljikova vlakna pa le 10 kg. še več, povezavo dveh omar je mogoče končati v 10 sekundah, kar je vaša najboljša izbira za najem dogodkov.

Poleg tega so naše svetilke RGBW LED, vir štirih elipsoidnih, mehkih led lučk, vodilnih profilov, ki se premikajo, pohvale strank po vsem svetu.


pls vljudno pustite sporočilo, da rezervirate predstavitev.