Pokličite nas0086-731-85252378

Pošljite nam pošto[e-pošta zaščitena]

Domov>O nas>Novice

MHG je dobil pohvalo mednarodnih strokovnjakov

Čas: 2020-12-11 Ogledi: 3

    Kitajska Changsha, slavno mesto rojstnega mesta predsednika Maa, ima že več kot 3000 letno zgodovino. V zgodovini ima Changsha svojo, a samosvojo kulturo.


integracija novih medijev


    16. in 19. aprila je vlada Changsha na konferenco o integraciji novih medijev s kulturo Changsha povabila več kot 100 strokovnjakov za novo medijsko umetnost iz 70 držav.


ognjemetna kultura


    Ob obisku je Changsha pokazala svojo ognjemetno kulturo, kulturo gradnje zgodovine, kulturo dejavnosti skupnosti itd. Vsi strokovnjaki so nad pričajo o sreči državljanov Čangše precej ganjeni.  


MHG razstavni prostor


    Kot pionir pri povezovanju novih medijev s kulturo ima MHG tudi čast povabiti del strokovnjakov na obisk. MHG je po vsem svetu prikazal svojo zgodovino podjetja, usposobljenost podjetja, primere projektov, razstavil je tudi razstavni prostor izdelkov. Vsi strokovnjaki so bili precej presenečeni, ko so vedeli, kako visokokakovostni MHG imajo LED prikazovalniki in razsvetljava.


    Ob koncu tega obiska so vsi strokovnjaki izrazili visoko hvaležnost MHG, potrudili se bodo, da bodo novi medijski izdelek povezali ne le s poslovanjem, temveč tudi z življenjem ljudi.


Skupina Minghe


    Hvala vsem strokovnjakom, dobrodošli na naslednjem potovanju. In upam, da ste vsi všeč mestu Changsha, uživali v času.