Pokličite nas0086-731-85252378

Pošljite nam pošto[e-pošta zaščitena]

Domov>O nas>Novice

Projekt LED zaslona in razsvetljave podjetja MHG za umetniško in kulturno središče Jinnan v Tianjinu

Čas: 2020-12-11 Ogledi: 5

    Pred kratkim je v Kulturnem umetniškem centru potekala slovesna otvoritvena slovesnost festivala kulture in umetnosti okrožnega okrožja Jinnan za leto 2013 "Harmonious Jinnan". Številni lokalni umetniški programi in kitajske klasične opere so bili uprizorjeni po vrsti.


LED zaslon visoke ločljivosti

    Podjetje MHG je za projekt zagotovilo notranji zaslon z visoko ločljivostjo P6 v zaprtih prostorih, zaslon z notranjo LED zaveso P16 in luči za oder. Veliki LED zaslon z odlično kakovostjo slike je pokazal čudovite predstave, skupaj z barvnimi odrskimi svetlobnimi učinki pa je celotna oddaja dosegla velik ugled občinstva.


P16 notranji LED zaslon

    Kulturno umetniško središče Jinnan je znamenito multikulturno umetniško središče kitajskega Tianjina. Umetniški center je v enem postavil film, gledališče, ples, zabavo, usposabljanje, konference, zavzel je skupno gradbeno površino približno 14,000 kvadratnih metrov. Od svojih začetkov se je MHG lotil gradnje projekta in zagotovil vso opremo za odrsko razsvetljavo, vključno z LED osvetlitvijo, mehko svetlobo Tricolor, premičnimi žarometi itd.